Thuis Met Je Hond

Gedragstherapie | Advies op maat | Welzijnsgericht | Moderne & Wetenschappelijke inzichten | Kynologisch Gedragstherapeut

Vervolg- of trainingssessie

Het uitvoeren van adviezen of oefeningen die helpen bij het veranderen van de emotie of gedrag van uw hond is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Ook kan het soms lastiger zijn dan het in eerste instantie lijkt. Vaak komen er bij de inzet namelijk specifieke inzichten of nuances kijken. Wanneer uw hond bijvoorbeeld angstig is in een specifieke situatie en u wil dit veranderen, is het héél belangrijk dat de oefening op een goede manier wordt uitgevoerd. Dit vraagt een heel andere kijk op het proces. Eén van de belangrijkste factoren van succes is dat u in staat bent de lichaamstaal van uw hond adequaat te lezen en daarnaar te handelen. Maar bijvoorbeeld ook of u de oefening op een, voor uw hond, haalbare manier weet op te bouwen. En dat vraagt inzicht, kennis en oefening. Of uw hond ervaart bij de figuurlijke hand genomen te worden of zich in het diepe gegooid voelt zit 'm in moderne kennis over o.a. psychologie bij honden en (gedragstherapeutische) oefeningen.

Als Kynologisch Gedragstherapeut kan ik u in de praktijk, in de omgeving waarin de problematiek speelt, helpen te werken aan uw hulpvraag.

De kosten bedragen €70 (per uur) incl. BTW, exclusief reiskosten.