Thuis Met Je Hond

Gedragstherapie | Advies op maat | Welzijnsgericht | Moderne & Wetenschappelijke inzichten | Kynologisch Gedragstherapeut

Adviesgesprek

Heeft u vragen over het gedrag van uw hond of een probleem met uw hond, maar weet u nog niet goed welke richting op te gaan? Of wellicht heeft u behoefte aan het opdoen van kennis over hondengedrag? Of misschien wilt u weten of uw huidige aanpak aansluit bij een probleem dat u ervaart? Een adviesgesprek is een bezoek aan huis óf via videobellen (bijv. Skype, Zoom, Microsoft Teams) van maximaal 1,5 uur. Hierin kan ik met u meedenken t.a.v. de vragen die u heeft. Tegelijkertijd kan ik mijn kennis en inzichten met u delen.

In deze optie zit geen (uitgebreide) gedragsanalyse van uw hond. Daarom is het stellen van een betrouwbare diagnose niet altijd mogelijk en kan ik u helaas niet in alle situaties van gericht advies voorzien. Indien van toepassing zal ik dat tijdens het gesprek ook duidelijk aangeven. Desondanks kan ik ook in die situaties wél waardevolle inzichten en algemene adviezen met u delen. Wilt u wel altijd gericht advies t.a.v. een probleem met uw hond waarbij u hulp nodig heeft? Kies dan voor één van de opties voor gedragsbegeleiding. Mocht u na het adviesgesprek alsnog besluiten om verder te gaan met gedragsbegeleiding, dan wordt de helft van de totale kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht.

De kosten bedragen €60 incl. BTW, exclusief reiskosten.