Thuis Met Je Hond

Gedragstherapie | Advies op maat | Welzijnsgericht | Moderne & Wetenschappelijke inzichten | Kynologisch Gedragstherapeut

Adviesgesprek

Wil je potentiële problemen in de toekomst voorkomen, maar weet niet goed wat te doen of waar te beginnen? Of wellicht heb je behoefte aan het opdoen van kennis over hondengedrag? Een adviesgesprek is een bezoek aan huis óf via videobellen (bijv. Skype, Zoom, Microsoft Teams) van ca. 1 uur. Hierin kan ik met je meedenken t.a.v. de vragen die je hebt. Tegelijkertijd kan ik mijn kennis en inzichten met je delen.

In deze optie zit geen uitgebreide gedragsanalyse van je hond. Daarom is het stellen van een betrouwbare diagnose niet altijd mogelijk en kan ik je helaas niet in alle situaties van gericht advies voorzien. Indien van toepassing zal ik dat tijdens het gesprek ook duidelijk aangeven. Desondanks kan ik ook in die situaties wél waardevolle inzichten en algemene adviezen met je delen. Wil je wél altijd gericht advies t.a.v. een probleem met je hond waarbij je hulp nodig hebt? Kies dan voor gedragsbegeleiding. Mocht je na het adviesgesprek alsnog besluiten om verder te gaan met gedragsbegeleiding, dan wordt de helft van de totale kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht.

De kosten bedragen €70 incl. BTW (ca. 1 uur), exclusief reiskosten.

Deze optie is onder voorbehoud beschikbaar in situaties waarin agressie of angst een rol spelen. In die gevallen is het waarschijnlijk dat ik je adviseer om met gedragsbegeleiding verder te gaan.