Thuis Met Je Hond

Gedragstherapie | Advies op maat | Welzijnsgericht | Moderne & Wetenschappelijke inzichten | Kynologisch Gedragstherapeut

Adviesgesprek

Wilt u potentiële problemen in de toekomst voorkomen, maar weet niet goed wat te doen of waar te beginnen? Of wellicht heeft u behoefte aan het opdoen van kennis over hondengedrag? Een adviesgesprek is een bezoek aan huis óf via videobellen (bijv. Skype, Zoom, Microsoft Teams) van ca. 1 uur. Hierin kan ik met u meedenken t.a.v. de vragen die u heeft. Tegelijkertijd kan ik mijn kennis en inzichten met u delen.

In deze optie zit geen (uitgebreide) gedragsanalyse van uw hond. Daarom is het stellen van een betrouwbare diagnose niet altijd mogelijk en kan ik u helaas niet in alle situaties van gericht advies voorzien. Indien van toepassing zal ik dat tijdens het gesprek ook duidelijk aangeven. Desondanks kan ik ook in die situaties wél waardevolle inzichten en algemene adviezen met u delen. Wilt u wel altijd gericht advies t.a.v. een probleem met uw hond waarbij u hulp nodig heeft? Kies dan voor gedragsbegeleiding. Mocht u na het adviesgesprek alsnog besluiten om verder te gaan met gedragsbegeleiding, dan wordt de helft van de totale kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht.

De kosten bedragen €70 incl. BTW, exclusief reiskosten.